Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til tjenestene våre, analysere bruken av produktene og tjenestene våre og hjelpe oss med reklame og markedsføring.

Policy for informasjonskapsler (cookies)   Personvernerklæring

Verktøy

Forrige Next

ESAB e-learning interaktivt sveisekurs  For de av dere som trenger litt mere grunnleggende input, eller trenger et ”oppslagsverk” i hverdagen, er dette et supert hjelpemiddel.

Det er fler og fler videregående skoler som har tatt dette i bruk.

Plattformen består av 4 moduler:

• Info om ESAB
  • Hva er sveising ?
  • Helse, miljø og sikkerhet / personlig verneutstyr
  • Bruk av elektrodehåndboken

Programmet er oversatt fra svensk til norsk, fordi responsen er så bra.

Velg ”Opprette ny bruker” (bildet i midten på linken nedenfor), fyll inn info. Neste gang, velger du ”Logge inn” (første bildet).

Du velger selv når du vil avslutte, ved å lukke programmet. Systemet ”husker” hvor langt du var kommet i kurset, så ved neste innlogging – kommer du tilbake på samme sted.

Link til ESAB e-learning

Mediabank
x
x

x

Loading..