garantier

ESAB introduserer ny tre-års garanti på deler og arbeid.

ESAB som er en verdensleder på sveis og skjæreteknologi, innfører en ny tre- års garanti på manuelle industribaserte sveisestrømkilder, trådmatere og plasmamaskiner. ESABs nye tre års garanti gjør at du kan kjenne deg enda tryggere på at vårt industriledende utstyr, vil oppfylle dine forventninger.

ESAB garanterer at selskapet gratis vil reparere eller erstatte, alle deler eller komponenter som svikter på grunn av materialfeil eller produksjonsfeil ved normal bruk i tre år etter kjøp.

Europas største nettverk av autoriserte servicesentre

Med ESAB får du alltid kompetent kundestøtte av høy kvalitet.

ESABs garantistøtte leveres av et industriledende nettverk av autoriserte servicesenter, som tilbyr den mest komplette geografiske dekningen over hele Europa. Våre servicesentere utfører proffesjonell service, reparasjoner og kalibrering av ESAB-utstyr.

Registrer deg og få enda bedre støtte.

ESABs nye tre års garanti trer i kraft idet du kjøper ditt ESAB produkt.

ESABs garantihåndtering er problemfritt- og alt som kreves er et serienummer på produktet samt en kjøpskvittering som viser innkjøpsdato. Online registrering er også tilgjengelig for kunder som vil registrere sitt produkt, og automatisk få informasjon om nye produkter og produktstøtte. Hvis du registrerer produktet ditt, hjelper du oss å gi en raskere og mere effektiv teknisk støtte.

REGISTRER PRODUKT

x

x

Loading..