Forrige
Next

Bryt med vedtatte normer
med den grensesprengende Rogue.

The days of entry-level mediocrity are over. With unconventional features, unprecedented performance and an all-new industrial design, Rogue ushers in a new era of welding capability that will force you to rethink everything you expect from a portable MMA or TIG machine at this price point. Are you ready to go Rogue?

Finn forhandler


Den nye teknologien i Rogue gir deg en presis, profesjonell og konsekvent kontroll for en jevn og stabil bue og lave sprutnivåer på tvers av alle typer MMA-elektroder og sveiseposisjoner. Justerbar hotstart tenner enkelt opp buen med selv de vanskeligste elektrodene. Det justerbare buetrykket bidrar til å øke gjennomtrengningen og forhindrer at elektroden setter seg fast. Aldri før har et sveiseapparat for nybegynnerstadiet hatt så mye ytelse av høy kvalitet.


Bli kvitt fordommene om sveiseapparater i denne klassen – Rogue holder tritt med maskiner til det dobbelte av prisen. PFC-teknologien (Power Factor Control) sørger for en svært effektiv og stabil bue som er bestandig mot strømsvingninger. Rogue kjører på 115 V eller 230 V med fleksibel automatisk kompensering i inngangsspenningen, noe som gjør den ideell for bruk på både lysnettet og med aggregater. Med opptil 25 % intermittensfaktor ved 200 A, har Rogue det som skal til for å gjøre jobben på tykkere materialer.


Ingen andre maskiner til denne prisen kommer i nærheten av Rogues solide utforming. Det robuste og stive glassfiberstøpte kabinettet er bygget for å kunne motstå støt etter støt på verkstedet eller ute i felten. Rogue er robust og værbestandig, med kapslingsgrad IP23S for bruk i krevende forhold utendørs. Akkurat som alle maskiner fra ESAB, kommer Rogue med vår bransjeledende garanti på 3 år, så du kan føle deg helt trygg.


Det kompakte og lettvektige designet til Rogue, gjør det enkelt å ta den med seg på jobb. Den veier bare 6,8 kg eller 8,2 kg avhengig av modell, og det solide håndtaket og den medfølgende skulderstroppen gjør det mer komfortabelt enn noen gang å ta den med hvor du måtte ønske. Den stabile bueytelsen gjør i tillegg at du kan bruke lange skjøteledninger på selv de mest fjerntliggende steder, uten at det går ut over sveisekvaliteten. Dette er selve symbolet på en portabel arbeidshest.


Rogue har blitt testet på laboratorier rundt om i verden for å sikre at den lever opp til ytelsen globalt sett, samt standarder for anvendelighet. Det brukervennlige grensesnittet har et stort og presist digitalt display som lett kan avleses fra opptil 25 meter. Med fjernkontrollen (ekstrautstyr) kan du justere strøminnstillingene uten å måtte gå til maskinen. Rogue gjør en god jobb, uansett hvor du sveiser.


x

Spørsmål om

E-post
Telefon
x

x

Loading..