Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til tjenestene våre, analysere bruken av produktene og tjenestene våre og hjelpe oss med reklame og markedsføring.

Policy for informasjonskapsler (cookies)   Personvernerklæring

Forrige
Next

OK 48.00

DEN ORIGINALE
SVEISEELEKTRODEN

ESAB er en av verdens ledende produsenter av tilsettmaterialer. Selskapets historie som en innovatør begynner med Oscar Kjellbergs oppfinnelse av den dekkede sveiseelektroden i 1904. Over 100 år senere finner sveisere fremdeles forbokstavene hans OK på tilsettmaterialer de bruker. ESABs OK-serie av lavhydrogenelektroder er fortsatt industristandarden den dag i dag, og spiller en viktig rolle innen produksjon og vedlikehold.

MER ENN OK

Ikke alle lavhydrogenelektroder er likeverdige. ESABs OK-serie byr på fremragende sveiseegenskaper i en av markedets mest omfattende porteføljer av MMA-elektroder.

YTELSE
DU KAN STOLE PÅ

Uansett hvilken jobb det dreier seg om, vil OK-serien med lavhydrogenelektroder sikre deg god innbrenning, jevn kvalitet og sveiser av røntgenkvalitet (ifølge AWS 5.1). OK-elektroder har vist seg å gi en jevn, stabil bue med lite sprut. Du kan stole på at elektroder fra ESABs OK-serie leverer suveren ytelse og robuste mekaniske egenskaper i høy- eller lavtemperaturmiljøer, på arbeidsplasser med høy luftfuktighet, eller i de mest utfordrende stillingssveiseprosjektene. Dessuten gjør deres brukervennlige egenskaper dem til et godt valg for sveisere på alle ferdighetsnivåer.

OK 48.00

DET FINNES EN OK LØSNING
FOR ELEKTRODESVEISINGEN
OG KRAVENE OMFATTER: OK 48.00

 • Pålitelige lavhydrogenelektroder for alle typer bruk

  For u- og lavlegert stål. De gir et seigt sveiseavsett med stor sprekksikkerhet. Disse elektrodene er relativt ufølsomme overfor grunnmaterialets sammensetning. En elektrode for generell bruk som fungerer godt på en rekke grunnmaterialer, perfekt for å sveise strukturer der det ikke er mulig å unngå forhold med høy spenning.

 • Lavhydrogenelektroder for sveising med vekselstrøm/likestrøm

  Gir økt fleksibilitet ved at de kan brukes med alle typer sveiseutstyr. Sveising med høyutbytteelektroder med vekselstrøm gir økt avsett, sveisemetall av førsteklasses kvalitet med svært gode mekaniske egenskaper, og selvløsnende slagg.

 • Eksepsjonelle elektroder for alle stillinger

  For kritiske bruksområder der det kreves spesielle resultater ved lav temperatur. De gir en jevn, stabil bue med svært lite sprut. Glimrende buestart forbedres av en spesiell tupp av grafitt på elektroden. Fullstendig slaggdekning gir enkel fjerning og minimalt med rengjøring etter sveisingen, noe som gir økt produktivitet. Beregnet på et bredt spekter av karbonstål og lavlegerte og herdbare ståltyper.

EN MODERNE SAMMENSETNING

ESABs nye generasjon OK 48.00-elektrode forbedrer vår allerede vellykkede design. OK 48.00, nå H4R, byr på samme, mekaniske egenskaper og suverene sveisbarhet i en moderne sammensetning som er skapt for å redusere fuktighetsopptaket i forhold med høy luftfuktighet og minimerer risikoen for porer.

OPTIMAL FUKTIGHETS-
BESKYTTELSE

Elektroder i OK-serien er tilgjengelige i ESABs vakumpakke VacPac™, som gir optimal beskyttelse mot opptak av fuktighet uten behov for kostbare prosedyrer som å bake elektroder på nytt eller håndtere dem på en spesiell måte. Sikker eksponeringstid er 9 timer* etter åpning av VacPac med folien på plass.*Gjelder i standard AWS-testforhold på 27 °C og 80 % relativ luftfuktighet. VacPac er enkel og praktisk å bruke, og sørger for at elektrodene beholder sin «fabrikkferske» tilstand med lav fuktighet til det forseglede vakum slippes ut. Ved lagring i henhold til instruksjonene er lagringstiden tilnærmet ubegrenset. ESAB VacPac er godkjent av tredjepartsorganisasjoner for bruk i krevende miljøforhold.

 

 

 

 


RISIKOFRI PRØVE

Fra første til siste tenning, med lavhydrogenelektroder fra ESABs OK-serie er det ingen risiko. Prøv et utvalg av ESABs lavhydrogenelektroder OK 48.00 og se hvorfor den originale sveiseelektroden fremdeles er den beste. Kontakt din ESAB-representant for å få nærmere opplysninger..

ESAB OK 48.00-SERIEN, DET FORETRUKNE
ELEKTRODEVALGET:

OK 48.00 
 • E7018-H4R AWS EN, EN ISO 2560-A E 42 4 B 42 H5
 • Jevn og stabil bue, lite sprut
 • Minimalt behov for rengjøring etter sveising
 • God innbrenning og høy utbyttegrad på 120%
 • God tenning og gjentenning
 • Kan brukes med et bredt spekter av grunnmaterialer
 • Den originale dekkede sveiseelektroden – mer enn 100 år med kvalitet, pålitelighet og ytelse
 • En av markedets mest omfattende produktporteføljer


GI OSS DIN RESPONS

Har du erfaring med OK 48.00 elektroder?  ESAB vil gjerne ha  din tilbakemelding.

Vil du anbefale OK 48.00 elektroder?

Aldersgruppe:


* Obligatorisk felt

x
x

x

Loading..