ESAB FORBEDRER OK TUBROD 15.13 UNIVERSAL SVEISETRÅD FOR ALLE STILLINGER

27/03/2019

ESAB, som er verdensledende innen sveise- og kutteteknologi, har gjort to betydelige forbedringer på OK Tubrod 15.13 universal sveisetråd for alle stillinger: De gode Charpy verdiene (slagseigheten) ved lave temperaturer er nå betydelig bedre, og tråden er nå også tilgjengelig i dia 1,0 mm.

OK TUBROD 15.13 har vært en globalt ledende rutil sveisetråd i flere tiår. Den har vært brukt til byggingen av mange av de skipene som nå seiler rundt på verdens hav, samt en rekke byggeprosjekter over hele verden.

Viktige endringer i sammensetningen betyr at ESAB OK Tubrod 15.13 nå oppnår utmerket slagseighet ved -40 °C, noe som er en vesentlig forbedring fra -20 °C før oppgraderingen. Hovedfordelen for brukeren er at mange applikasjoner nå kan sveises med bare én tråd, mens det tidligere var nødvendig å bytte tråd for å tilpasse seg ulike stålplatekvaliteter. Likevel opprettholder ESAB OK Tubrod 15.13 fortsatt den samme imponerende rekken av godkjenninger og klassifiseringer, noe som gjør den egnet for markeder som skipsbygging og bygg og anlegg generelt. For kunder som har behov kan ESAB gi støtte for alle nødvendige sveisetester og kvalifikasjoner, samt bistå med prosessoptimalisering.

Tidligere var ESAB OK Tubrod 15.13 bare tilgjengelig i tråddiametere på 1,2 1,4 og 1,6 mm, men ESAB har nå også denne i 1,0 mm for sveising av tynnere plater eller for å få en flatere sveisestrengprofil, enn hva som kan oppnås med 1,2 mm. ESAB OK Tubrod 15.13 har vært et populært valg i mange år som følge av egenskaper for bruk i alle stillinger, selvløsnende slagg, utmerkede mateegenskaper og en allsidig brukervennlighet, så ESAB har respondert på kundenes forespørsler om samme spesifikasjoner i en tynnere sveisetråd.

ESAB OK Tubrod 15.13 en premium sveisetråd som er enkel å bruke i alle stillinger, inkludert vertikalt oppover, med eller uten backing for rotstrenger. ESAB OK Tubrod 15.13 har en avsettytelse på opptil 4–5 kg/t. Den kan brukes med Ar/CO2 eller CO2 dekkgass for å produsere en jevn, stabil bue med minimalt med sprut.  Den nye tråden på 1,0 mm vil også være til nytte for brukerne, ved å gjøre det lettere å oppnå en flat sveisestreng ved sveising av tynnere plater.

Kunder som spesifiserer ESAB OK Tubrod 15.13 har tilgang til ESABs anerkjente tekniske ekspertise. Selskapets omfattende kunnskap og erfaring kan anvendes for å bidra til å optimalisere produktiviteten, uten å gå på kompromiss med kvalitet. Enten om kunden har sveiseutstyr produsert av ESAB eller en annen produsent, gir ESAB støtte til kunder som ønsker å optimalisere sveiseprosessen med OK Tubrod 15.13.

Tubrod 15.13
x
x

x

Loading..