Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til tjenestene våre, analysere bruken av produktene og tjenestene våre og hjelpe oss med reklame og markedsføring.

Policy for informasjonskapsler (cookies)   Personvernerklæring

Nye ESAB Rebel™ 3-fasede sveisemaskiner for en uslåelig kombinasjon av kraft, ytelse og mobilitet

11/05/2018

ESAB Welding & Cutting Products har lansert Rebel™ EMP 255ic og Rebel EMP 320ic, som er multiprosessmaskiner for MIG/MAG, MMA og DC TIG-sveising. Begge maskinene veier 31,4 kg og bruker 400 V +- 10 % 3-faset spenning. Rebel EMP 320ic har en merkestrøm på 320 A / 30 V ved 40 % intermittens og en maksstrøm på 350 A / 34 V, noe som gjør den mer enn god nok til å kunne brukes med både solid og fluksfylt rørtråd i krevende industrielle applikasjoner. Rebel EMP 255ic har en merkestrøm på 255 A / 26,8 V ved 40 % intermittens og en maksstrøm på 300 A / 34 V, og er ideell for industrielle applikasjoner som krever bruk av 1,0 til 1,2 mm sveisetråd.

«Disse Rebel-maskinene er de største rebellene til nå. Den høye utgangseffekten gjør det mulig å få produktivitetsfordelene ved spraybuesveising med et bredt spekter av sveisetråd på bløtt stål, rustfritt stål og til og med aluminium», uttalte Martin Freibergs, Business Product Manager Industrial/Light Industrial Product Systems, ESAB. «Med et firehjuls drivsystem og en maks matehastighet på 20,3 m/min, kombinert med et høyt kraftmoment, får du en nøyaktig og konsekvent mating av sveisetråd av alle diametere.»

I tillegg til de svært gode MIG/MAG-egenskapene, kan disse multiprosessmaskinene også brukes til MMA-sveising med elektroder opp til 5 mm i diameter, samt TIG-applikasjoner. Maskinene har egen gasstilkobling og egen gassventil for profesjonell TIG-sveising ved hjelp av Lift TIG-start.

Freibergs uttalte at «Tradisjonelle sveisemaskiner med lignende effekt vanligvis er MIG/MAG enkeltprosessmaskiner. De kommer ofte til kort når det kommer til kraft og lengre sveisesykluser. Rebel EMP 320ic tilbyr ekte industriell ytelse for verkstedsarbeid, og den kraften, mobiliteten og multiprosessfleksibiliteten som entreprenørene trenger når de bygger reisverk i stål.»

Fullverdige sveisemaskiner

Rebel EMP 255ic og Rebel EMP 320ic har de samme egenskapene som andre Rebel EMP-sveisemaskiner, inkludert et LCD-fargedisplay.

«Det flerspråklige brukergrensesnittet viser et grafisk bilde og en intuitivt måte for å velge prosesser og parameterinnstillinger», sier Freibergs. Noe som også er en del av Rebels DNA, er ESABs sMIG-teknologi («smart MIG») for raske og enkle resultater ved MIG-sveising. sMIG-funksjonen overvåker brukerens sveiseteknikk og tilpasser seg kontinuerlig for å gi en stabil lysbue og repeterbart sveisearbeid med godt resultat.

«Du kan faktisk høre at sMIG finjusterer lysbuen etter noen få sekunders sveising, til det høres ut som bacon som freses, noe som betyr korrekte sveiseparametere», sier Freibergs. «Denne teknologien reduserer nedetiden når parameterne trenger å endres, og er en hjelp til å lære opp nye brukere, samt at repetisjonskvaliteten mellom sveisestasjonene blir bedre.»

Rebel-designet er kompakt og tar liten plass, og maskinen kan brukes med spoler på 200 og 300 mm. Begge maskinene har det samme robuste kabinettet med dimensjonene 686x292x495, slik at brukeren kan ta maskinen med seg til arbeidsstedet, flytte den rundt på verkstedet ved hjelp av den tilhørende tohjulsvognen, eller la den stå på arbeidsbordet, noe som gir en uovertruffen fleksibilitet på både verkstedet og ute i felten.

ESAB Welding & Cutting Products er et anerkjent ledende selskap i sveise- og skjæreindustrien. ESABs tilsatsmateriale, utstyr og tilbehør leverer løsninger til kunder over hele verden, innen alt fra veletablerte prosesser i sveising og skjæring til revolusjonerende teknologier i mekanisert skjæring og automatisering.

Rebel EMP 255ic og Rebel EMP 320ic
Rebel EMP 255ic og Rebel EMP 320ic kombinerer produktivitetsfordelene ved spraybuesveising med høy arbeidssyklus.
x
x

x

Loading..