ESAB News

ESAB LANSERER DOKUMENTHÅNDTERINGSLØSNINGEN WELDCLOUD NOTES

05/08/2020

Det nye nettbaserte verktøyet, som er en del av ESAB Digital Solutions-pakken, sparer tid og reduserer menneskelige feil i forbindelse med generering og administrasjon av PQR, WPS og WPQ. ESAB Welding & Cutting Products har lansert WeldCloud Notes, en dokumenthåndteringsløsning for PQR/WPS, som en del av ESAB Digital Solutions-pakken med nettbaserte administrasjonsverktøy.

Les mer


ESAB ROGUE KOMPAKT MMA/LIFT TIG-INVERTERE TILBYR DEN BESTE KOMBINASJONEN AV YTELSE OG PRIS I BRANSJEN

16/07/2020

ESAB Welding & Cutting Products lanserte i dag Rogue, den nye serien med bærbare og rimelige MMA/Lift TIG-invertere med profesjonell bueytelse, justerbar varmstart og justerbart buetrykk. Disse maskinene måler 343 x 153 x 264 mm, og har ESABs nyeste kontrollteknologi for å avgi en jevn og stabil lysbue med alle typer MMA-elektroder. Lift TIG-funksjonen (DC TIG) gir positiv buestart uten bruken av høyfrekvens. Alle Rogue-modellene gir en stabil TIG-bue ned til 10 Ampere, noe som gir sveiserne kontrollen de trenger for å arbeide på tynt metall eller skjøre komponenter.

Les mer


NY ESAB SR-B 21 OG XCT-B ER VANNKJØLTE TIG-PISTOLER AV TOPP KVALITET HAR ET KOMPAKT HODEDESIGN OG HØYERE INTERMITTENSFAKTOR

16/07/2020

ESAB Welding & Cutting Products har introdusert TIG-pistoler med høy ytelse, SR-B 21 og XCT-B 400w. Disse kompakte vannkjølte TIG-pistolene som er laget for profesjonelle sveisere, og har kort avstand fra hals til hode. Dette for å kunne komme til på trange områder og få en mer nøyaktig plassering av sveisestrengen. Felles for begge er et ergonomisk gummibelagt håndtak som sørger for at man bruker minimal styrke for å holde pistolen i posisjon, dette for å redusere belastningen i hånden. Precision Switch-teknologi for enkelt å kunne slå på og av. Et kuleledd bak sørger for fri bevegelse i alle retninger uten at kabelen vrir seg, kablene kommer i lengder på 4, 8, 12 og 16 meter.

Les mer


ETT SVEISEAPPARAT SOM KAN GJØRE ALT: ESAB REBEL™ EMP 205ic AC/DC KAN BRUKES TIL ALLE SVEISEPROSESSER UTEN AT DET GÅR UTOVER BUEYTELSEN

16/07/2020

ESAB Welding & Cutting Products har introdusert Rebel™ EMP 205ic AC/DC, verdens første ekte bærbare, inverter-baserte sveisesystem for alle typer prosesser. Med Rebel EMP 205ic AC/DC kan brukeren TIG-sveise med AC- og DC-strøm, bruke høyfrekvens (HF) for kontaktløs TIG-buestart, MIG-sveise med solid tråd (stål, rustfritt stål eller aluminium), rørtråd for dekkgass, gassløs rørtråd og elektroder.

Les mer


ESAB LANSERER NYTT MULTIPROSESS- SVEISESYSTEM FOR EKSTREME MILJØER

16/07/2020

For dem som trenger multiprosessegenskaper og bærbarhet i krevende industrimiljøer, har ESAB Welding & Cutting Products introdusert Aristo® 500ix, en inverterbasert sveisestrømkilde, og trådmaterne Robust Feed Pulse og Robust Feed U6. Aristo 500ix har uttak for MIG/MAG-, Rørtråd-, MMA- og TIG-sveising, med en maksstrøm på 500 A / 39 V ved 60 prosent intermittensfaktor og 100 prosent intermittensfaktor ved 400 A / 39 V. Når den er koblet til Robust Feed Pulse eller U6, kan man sveise med solid tråd opp til 2 mm og rørtråd opp til 2,4 mm. Disse trådmaterne har en OKC -tilkobling på baksiden for å koble til en MMA-elektrodeholder, mens Robust Feed U6 også kan brukes for kullbuemeisling fra trådmateren.

Les mer


x

x

Loading..