Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til tjenestene våre, analysere bruken av produktene og tjenestene våre og hjelpe oss med reklame og markedsføring.

Policy for informasjonskapsler (cookies)   Personvernerklæring

ESABs regulatorer i G-serien produseres nå i Europa

02/02/2018

ESAB, er en verdensleder innen sveise- og skjæreteknologi, og har gjort store investeringer i Polen for å produsere trykk- og flow-regulatorer i den populære G-serien for kunder i Europa. Nå som produksjonen foregår nærmere dette nøkkelmarkedet, kan kundene glede seg over bedre lagerbeholdning hos distributører og raskere levering av artikler som ikke er på lager i løpet av så lite som 5–7 dager.

Det topp moderne produksjonsanlegget i Opole i Polen er utstyrt med helt nye verktøymaskiner, og bruker de nyeste prosessene. I tillegg undersøkes og testes regulatorene 100 prosent før utsending, slik at kundene er sikret høyest mulig kvalitet og sikkerhet.

Regulatorene i G-serien har vært på markedet i Europa i cirka tre år, og er produsert på ESAB-fabrikker i USA, Mexico og Kina. Produktserien har fått en svært god mottakelse blant kundene i denne regionen, så ESAB vedtok å sette inn betydelige ressurser på å opprette et produksjonsanlegg som spesifikt skal betjene det europeiske markedet.

Egenskaper og fordeler

Regulatorene i G-serien er i samsvar med ISO 2503, fargekodede reguleringsratt gjør at brukeren raskt kan se hvilken gass som reguleres, og regulatorene har et formet reguleringsratt som gir enklere bruk med hansker. Manometer med høy kontrast som både kan overvåkes på lang avstand og leses av på nært hold. Huset er laget av en høyfast legering av sink og aluminium som er nesten dobbelt så sterk som smidd messing, og dette gir glimrende holdbarhet. Dessuten er hver enkelt regulator datostemplet med tanke på inspeksjon og utskiftning. De europeiske regulatorene i G-serien er utstyrt med en fullstendig innkapslet ventil som gir økt pålitelighet og sikkerhet ved bruk av oksygen.

Regulatorene i G-serien er designet og produsert av ESAB, hvilket betyr at selskapet har full kontroll over alle sider ved produktet, inkludert sikkerhetsfunksjoner, ytelse og kvalitet. I over 100 år har ESAB levert kvalitetsprodukter for gassveising og -skjæring. G-serien er et av de nyeste tilskuddene til selskapets produktportefølje. ESABs G-serie er en komplett familie av ettrinnsregulatorer, pluss forhåndsinnstilte regulatorer, og regulatorer med gjennomstrømsmanometer og flowmeter.

ESAB er et anerkjent ledende selskap i sveise- og skjæreindustrien. ESAB leverer tilsatsmateriale, utstyr, tilbehør og løsninger til kunder over hele verden, alt fra veletablerte prosesser i sveising og skjæring, til revolusjonerende teknologier i mekanisert skjæring og automatisering.

ESABs regulatorer i G-serien
ESABs regulatorer i G-serien
x
x

x

Loading..