ESAB oppgraderer FILARC PZ6113 universal sveisetråd for alle stillinger

21/02/2019

ESAB, som er verdensledende innen sveise- og skjæreteknologi, har oppgradert sin FILARC PZ6113 universale rutile sveisetråd for alle stillinger. En finurlig, men betydelig finjustering av sammensetningen har resultert i en markert forbedring i slagseighet, tråden er også nå tilgjengelig i 1.0mm for sveising av tynnere plater.

FILARC PZ6113 har vært en globalt ledende rutil sveisetråd i flere tiår, der den har vært brukt til bygging av mange av skipene som nå seiler rundt på verdens hav, samt en rekke byggeprosjekter over hele verden.

Den oppgraderte FILARC PZ6113 kan nå brukes der som det kreves god slagseighet ned til -40 °C. Dette vil utvide bruksområdet til FILARC PZ6113, og brukerne vil ikke lenger ha behov for å bytte sveisetråd ved sveising på stålplater av ulik kvalitet. De oppgraderte spesifikasjonene har ikke påvirket noen av sveisetrådens mange godkjenninger og klassifiseringer, men dersom kunden har behov kan ESAB gi støtte for alle nødvendige sveisetester og kvalifikasjoner, samt bistå med prosessoptimalisering.

Frem til nå har FILARC PZ6113 vært tilgjengelig i tråddiametere på 1,2, 1,4 og 1,6 mm, men nå er den også tilgjengelig med en diameter på 1,0 mm. Kunder som tidligere har hatt nytte av de allsidige mulighetene og brukervennligheten ved FILARC PZ6113, kan nå bruke samme trådspesifikasjon på tynnere plater.

FILARC PZ6113 har i mange år vært populær for applikasjoner som skipsbygging og bygg og anlegg generelt. FILARC PZ6113 er eksepsjonelt enkel å bruke i alle stillinger og spesielt utviklet for høyproduktivitets sveising i stilling, denne premium tilsatstråden kan brukes med dekkgass av typen Ar/CO2 eller CO2 for å produsere en jevn, stabil bue som resulterer lite sprut og jevne forbindelser. FILARC PZ6113 på 1,0 mm vil også være fordelaktig for brukerne, ved å gjøre det lettere å oppnå flate sveisestrenger ved sveising av tynnere plater.

Som alltid kan ESAB tilby mer enn bare sveisetråd – kunden kan dra full nytte av ESABs anerkjente tekniske støtte for å optimalisere produktiviteten, samtidig som den gode kvaliteten opprettholdes. Uansett om det brukes utstyr fra ESAB eller ikke, kan ESAB gi kundene råd om hvordan man optimaliserer sveiseprosessen med FILARC PZ6113. 

ESAB er et anerkjent ledende selskap i sveise- og skjæreindustrien. ESABs tilsatsmateriale, utstyr og tilbehør leverer løsninger til kunder over hele verden, innen alt fra veletablerte prosesser i sveising og skjæring til revolusjonerende teknologier i mekanisert kutting og automatisering.

FILARC PZ6113
x
x

x

Loading..