Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til tjenestene våre, analysere bruken av produktene og tjenestene våre og hjelpe oss med reklame og markedsføring.

Policy for informasjonskapsler (cookies)   Personvernerklæring

ESAB lanserer F&G-maskeserien for unike, rimelige løsninger innen sveising og sliping

11/04/2018

ESAB har lansert en ny serie med sveisemasker. F20, G30, G40 og G50, som kan brukes ved sveising, skjæring og sliping, og som har et oppfellbart visir. Fra den enkle F20, til den allsidige G30 og til de store innervisirene på G40 og G50, er F&G-serien ESABs mest allsidige maskeløsning for sveising og sliping. Alle modellene kan også leveres med «Air»-alternativ, som gjør det mulig å koble til en valgfri ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator) friskluftsenhet.

F20 er en maske med fast mørkhetsgrad der det lette skallet og den komfortable hodebøylen danner grunnlaget for F&G-serien. F20 har sveiseglass med mørkhetsgrad DIN 10 for sveising, og er tilgjengelig med synsfelt i størrelsene 60 x 110 mm eller 90 x 110 mm. Et innvendig klart plastglass beskytter ansiktet når sveiseglasset er vippet opp. 

ESABs G30- masker er egnet for både sveising og sliping. G30 har et stort innervisir (155 x 170 mm) og et oppfellbart yttervisir, slik at brukeren kan kombinere visirene og få ulike mørkhetsgrader. 

«Vi kan tilby en rekke forskjellige nyanser for oppfellbare visirer og innervisirer — som også kan byttes ut — slik at brukeren kan velge ønsket mørkhetsgrad», sier Guy Shelverton, Global Product Manager, ESAB. «Innervisiret har mørkhetsgrader fra klar, DIN 2, DIN 3 og DIN 5, mens yttervisiret har mørkhetsgrader på DIN 5, DIN 8 og DIN 10.» 

For eksempel kan brukeren, for å veksle mellom plasmaskjæring og sveising, velge DIN 5 på innervisiret og DIN 5 på yttervisiret der dette kombinert blir til DIN 10. For sveising og sliping gjør et yttervisir med DIN 10 og et klart innervisir det lett å sveise, vippe opp visiret og slipe med det klare visiret. I tillegg kommer ikke yttervisiret helt ned slik at det dekker innervisiret helt, noe som gir en liten synsåpning når du skal gjøre klart sveisen. Når sveisen er klar, trenger du bare å vippe litt på hodet for å se sveisen i kombinert mørkehtsgradsnivå.

G40 og G50 har et stort og klart innervisir. G40 har et fast sveiseglass med DIN 10, og er tilgjengelig med synsfelt i størrelsene 60 x 110 mm eller 90 x 110 mm. G50 har et solcelledrevet 97 x 47 mm automatisk blendingskassett (ADF) i det oppfellbare visiret som justerer nyansene i spekteret DIN 9 til DIN 13.
«Dette er svært robuste og sterke masker, som møter eller overgår alle gjeldende sikkerhetsstandarder», sier Shelverton. «De er utviklet for bruk i krevende miljøer der det foregår sveising, skjæring og sliping. De er perfekte for den slags allsidighet og er et rimelig alternativ for brukere som ikke ønsker å bruke mye penger på en førsteklasses sveisemaske»

ESAB Welding & Cutting Products er et anerkjent ledende selskap i sveise- og skjæreindustrien. ESABs tilsatsmateriale, utstyr og tilbehør leverer løsninger til kunder over hele verden, innen alt fra veletablerte prosesser i sveising og skjæring til revolusjonerende teknologier i mekanisert skjæring og automatisering.

F&G-masker

Med oppfellbart visir, ulike mørkhetsgrader og teknologialternativer for passive eller automatiske blendingsfiltre, er ESABs F&G-maskeserie unikt laget for å dekke et bredt spekter innen sveising, skjæring og sliping.

x
x

x

Loading..