ESAB LANSERER DOKUMENTHÅNDTERINGSLØSNINGEN WELDCLOUD NOTES

05/08/2020

 ESAB Welding & Cutting Products har lansert WeldCloud Notes, en dokumenthåndteringsløsning for PQR/WPS, som en del av ESAB Digital Solutions-pakken med nettbaserte administrasjonsverktøy. Med WeldCloud Notes kan bedriften utføre fire grunnleggende oppgaver på en bedre måte:
• opprettholde kvalitet og samsvar ved å administrere dokumenter for PQR (procedure qualification records) og WPS (welding procedure specifications) på ett sted
• få overblikk over all informasjon om PQR, WPS og WPQ (weld procedure qualifications) på en effektiv måte med en rask og enkel søkefunksjon (se video)
• generere en PQR eller WPQ med alle essensielle variabler
• unngå å gå glipp av utløpsdatoer for kvalifisering og å kaste bort tid og penger på å måtte kvalifisere sveisere på nytt
WeldCloud Notes er i samsvar med konstruksjonsstandarder (ASME VIII, ASME B31.3, EN 1090), sveisestandarder (ASME IX, ISO 15614-1, ISO 9606, AWS D.11) og sveisekvalitetsstandarder (EN 3834). Med programvaren kan produsenter spore produktiviteten for individuelle sveisesystemer og sveisere, registrere sveisesømdata og administrere kalibreringsoppføringer for en hel flåte av sveisemaskiner.
"WeldCloud Notes hjelper bedrifter med å øke produktiviteten, redusere kostnader, unngå å komme i ansvar og forbedre kvalitetssikring når et prosjekt gjennomføres", sier Ludvig Enlund, General Manager Digital Solutions, ESAB. "Dette nettbaserte verktøyet gir alle relevante medlemmer av et prosjektteam muligheten til å få tilgang til informasjon, søke etter riktige kvalifikasjoner, opprette sveiseprosedyrer, presentere sveiseresultater, holde styr på produksjonen og skrive ut rapporter for all utført aktivitet."

 

ESAB utviklet WeldCloud Notes som et resultat av oppkjøpet av WeldNote, et selskap i Lisboa (Portugal) som lager sveiseprogramvare, og som er grunnlagt av brødrene Tiago Pereira som er sveiseingeniør og Pedro Pereira som er programutvikler. Tiago er nå Product Manager hos ESAB med fokus på WeldCloud Notes, og Pedro er ledende programvareutvikler for WeldCloud Notes. Begge bor og jobber fortsatt i Portugal, der de er kundekontakter og gir teknisk støtte.
"Vår visjon var å redusere tidkrevende administrative oppgaver og eliminere kilder til menneskelige feil", sier Tiago Pereira. "Vi valgte ESAB som oppkjøper, fordi deres visjon for ESAB Digital Solutions stemte perfekt overens med vår visjon."
To kjernegrupper av brukere
WeldCloud Notes er spesielt nyttig for QA/QC-ledere som kan bruke det til å sjekke produksjonsstatusen på alle anlegg, identifisere flaskehalser i produksjonen, redusere antall reparasjoner ved å luke ut dårlige prosedyrer og identifisere sveisere som gjør det mindre bra, slik at de kan få ytterligere opplæring eller overføres til andre oppgaver. Sveiseteknikere kan bruke WeldCloud Notes til å analysere og sammenligne prosjektkrav med bedriftens PQR, WPS eller sveisekvalifikasjoner. Sveiseteknikere kan søke opp oppføringer etter grunnmaterialer eller tilsatsmaterialer (med mer). Med programvaren for generering av PQR og WPQ kan de lage prosedyrer basert på kvalifikasjoner, legge inn essensielle variabler, beregne godkjenningsområder og generere en PDF-fil med all informasjonen.
"WeldCloud Notes gir ledere og teknikere et vell av funksjoner som eliminerer langtekkelige manuelle oppgaver og kilder til menneskelige feil", sier Pereira. "Vi tilføyer stadig nye funksjoner, som muligheten til å generere skjøtdiagrammer fra bunnen av. For å lese mer, kan du gå inn på WeldCloud Notes.
Hos ESAB er vi der for å skape fremtiden innen sveising og skjæring. Vi tilbyr sveisere det bredeste produktspekteret i form av vår bransjeledende merkeportefølje, med den nyeste teknologien for å løse så og si enhver utfordring. Dette underbygger vi med kunnskap, erfaring og lidenskap for å hjelpe sveisere til å bli mer produktive enn noen gang. For å lese mer, kan du gå inn på esab.com.
 

WeldCloud Notes overvåker flaskehalser i sveiseproduksjonen og har et instrumentpanel med full sporbarhet, som holder styr på alt av sveisearbeid og komponenter i et prosjekt.

WeldCloud Notes overvåker flaskehalser i sveiseproduksjonen og har et instrumentpanel med full sporbarhet, som holder styr på alt av sveisearbeid og komponenter i et prosjekt.

x

x

Loading..