Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til tjenestene våre, analysere bruken av produktene og tjenestene våre og hjelpe oss med reklame og markedsføring.

Policy for informasjonskapsler (cookies)   Personvernerklæring

Nytt plasmasystem for skråskjæring gir økt produktivitet, pålitelighet og sikkerhet med moderne, kompakt design.

08/09/2017

ESAB Welding & Cutting Products introduserer DMX Automated Plasma Beveller, et neste generasjons skråskjæringssystem som gir betydelig bedre ytelse med enkel, kompakt design. DMX Beveller gir en høy grad av pålitelighet, økt sikkerhet og enkel bruk. Den utfører en rekke forskjellige skjæreoperasjoner, inkludert V-, Y-, X- og K-skråskjæring, med skjærevinkler på opptil 45° på materialer opptil 50 mm. (se video om DMX).

DMX Beveller komplementeres av ESABs nye SmartBevel™ Technology, som gir enklere programmering og mer nøyaktig skråskjæring med minimalt med inngrep fra operatørens side. SmartBevel™ omfatter skråskjæringsdata og alle geometriske kompensasjoner som er nødvendige for V-, X-, Y- og K-skråskjæring av bløtt stål med tykkelse fra 6 til 50 mm. I motsetning til konkurrerende systemer integrerer SmartBevel alle skråskjæringskompensasjoner i CNC-en, slik at programmeringen av skråskjæringen blir enklere og eventuell finjustering av skjæringen gjøres raskt og enkelt på maskinen.

Forskjellen ved DMX

ESAB bruker en ny metode for bevegelse om 5 akser, med direktedrevne motorer som gir radikalt mindre kompleksitet, fjerner behovet for kollisjonsbeskyttelse og gir responsiv, nøyaktig posisjonering. Direktedrevet design fjerner behovet for girkasser, reimer, reimskiver, endebrytere og eksponerte kabler. Resultatet er såkalt «compliant motion», eller føyelig bevegelse, som gjør at DMX Beveller absorberer og detekterer brennerkollisjoner uten ekstra komponenter, og automatisk tilbakestiller brenneren etter kollisjon uten at operatøren trenger å røre brenneren eller klatre opp på skjærebordet for å gjøre dette. Raskere tilbakestilling gir høyere produktivitet og fjerner farlige operatøroppgaver fra skråskjæringsprosessen.

Den reduserte kompleksiteten ved direktedrevet teknologi gir både bedre ytelse og pålitelighet, og gjør det mulig med ekstremt kompakt utforming. Steve Zlotnicki, Global Product Manager hos ESAB Cutting Systems, sier følgende: «Direktedrevet motorteknologi gir ekstremt nøyaktig posisjonering med null dødgang, og den klarer raske retningsforandringer. Utformingen er så enkel og robust at det nesten ikke er noe som kan gå galt.» 

Reduksjonen av vekt og størrelse på skråskjæringshodet har andre fordeler. DMX Beveller er betydelig mindre og lettere enn tradisjonelle plasmaskråskjæringshoder, og kan dermed monteres på mindre portaler, slik at plasmaskråskjæring av høy kvalitet blir billigere og krever mindre gulvplass. DMX er tilgjengelig på ESABs Combirex DX og større portaler.

DMX Beveller anvender også sammensatt bevegelse for å kunne skråskjære i alle retninger. Denne typen bevegelsessystem har ingen rotasjonsbegrensning, og fjerner derfor behovet for å vikle tilbake ledninger eller forhåndsposisjonere hodet, noe som også gir bedre syklustid og produktivitet. Det forlenger også brennerens levetid ved at brennerledningene ikke strekkes, men den gjør dette uten å bruke et kostbart brennerlager.

Flerpunkts kollisjonsvernsystem gir fullstendig kollisjonsvern for hele skråskjæringshodet. Flere følere brukes til å beskytte deler av skråskjæringshodet som kommer nær skjærebordet. DMX Beveller beskytter også alle slanger og kabler fra det potensielt skadelige miljøet som plasmaskjæring medfører. Hodet har et fullstendig sett av deksler som beskytter alle komponenter, pluss et fullstendig innelukket kabelkjede som beskytter alle slanger og kabler. Brennerledningsmantel i robotikk-stil beskytter brennerledningene også.

DMX Beveller leveres med 2 års begrenset garanti som dekker material- og produksjonsfeil på alle de viktigste elektriske og mekaniske delene av selve skråskjæringshodet, inkludert løftemotor, løfterskrue, løfterlagre og -skinner, skråskjæringsaksemotorer, kollisjonsbrytere, kabler og tilkoblingsstykker.

ESAB Welding & Cutting Products er et anerkjent ledende selskap i sveise- og skjæreindustrien. ESABs tilsatsmateriale, utstyr og tilbehør leverer løsninger til kunder over hele verden, innen alt fra veletablerte prosesser i sveising og skjæring til revolusjonerende teknologier i mekanisert skjæring og automatisering. Du finner mer informasjon på esab-cutting.com/dmx

 

ESABs nye DMX Beveller bruker direktedrevet teknologi for å gi pålitelig og sikker plasmaskråskjæring som er enkel å bruke.
ESABs nye DMX Beveller bruker direktedrevet teknologi for å gi pålitelig og sikker plasmaskråskjæring som er enkel å bruke.
x
x

x

Loading..