This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

Nyheter

Nyheter fra ESAB

Hold deg oppdatert med ESAB. Les de siste pressemeldingene og artiklene om ESAB i nyhetene.

Nye ESAB Rebel™ 3-fasede sveisemaskiner for en uslåelig kombinasjon av kraft, ytelse og mobilitet

ESAB Welding & Cutting Products har lansert Rebel™ EMP 255ic og Rebel EMP 320ic, som er multiprosessmaskiner for MIG/MAG, MMA og DC TIG-sveising. Begge maskinene veier 31,4 kg og bruker 400 V +- 10 % 3-faset spenning. Rebel EMP 320ic har en merkestrøm på 320 A / 30 V ved 40 % intermittens og en maksstrøm på 350 A / 34 V, noe som gjør den mer enn god nok til å kunne brukes med både solid og fluksfylt rørtråd i krevende industrielle applikasjoner. Rebel EMP 255ic har en merkestrøm på 255 A / 26,8 V ved 40 % intermittens og en maksstrøm på 300 A / 34 V, og er ideell for industrielle applikasjoner som krever bruk av 1,0 til 1,2 mm sveisetråd.

«Disse Rebel-maskinene er de største rebellene ...

ESAB Welding & Cutting Products har lansert Rebel™ EMP 255ic og Rebel EMP 320ic, som er multiprosessmaskiner for MIG/MAG, MMA og DC TIG-sveising. Begge maskinene veier 31,4 kg og bruker 400 V +- 10 % 3-faset spenning. Rebel EMP 320ic har en merkestrøm på 320 A / 30 V ved 40 % intermittens og en maksstrøm på 350 A / 34 V, noe som gjør den mer enn ...

Les mer

ESAB lanserer F&G-maskeserien for unike, rimelige løsninger innen sveising og sliping

ESAB har lansert en ny serie med sveisemasker. F20, G30, G40 og G50, som kan brukes ved sveising, skjæring og sliping, og som har et oppfellbart visir. Fra den enkle F20, til den allsidige G30 og til de store innervisirene på G40 og G50, er F&G-serien ESABs mest allsidige maskeløsning for sveising og sliping. Alle modellene kan også leveres med «Air»-alternativ, som gjør det mulig å koble til en valgfri ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator) friskluftsenhet.

F20 er en maske med fast mørkhetsgrad der det lette skallet og den komfortable hodebøylen danner grunnlaget for F&G-serien. F20 har sveiseglass med mørkhetsgrad DIN 10 for sveising, og er tilgjengelig med synsfelt i størrelsene ...

ESAB har lansert en ny serie med sveisemasker. F20, G30, G40 og G50, som kan brukes ved sveising, skjæring og sliping, og som har et oppfellbart visir. Fra den enkle F20, til den allsidige G30 og til de store innervisirene på G40 og G50, er F&G-serien ESABs mest allsidige maskeløsning for sveising og sliping. Alle modellene kan også leveres med ...

Les mer

ESABs regulatorer i G-serien produseres nå i Europa

ESAB, er en verdensleder innen sveise- og skjæreteknologi, og har gjort store investeringer i Polen for å produsere trykk- og flow-regulatorer i den populære G-serien for kunder i Europa. Nå som produksjonen foregår nærmere dette nøkkelmarkedet, kan kundene glede seg over bedre lagerbeholdning hos distributører og raskere levering av artikler som ikke er på lager i løpet av så lite som 5–7 dager.

Det topp moderne produksjonsanlegget i Opole i Polen er utstyrt med helt nye verktøymaskiner, og bruker de nyeste prosessene. I tillegg undersøkes og testes regulatorene 100 prosent før utsending, slik at kundene er sikret høyest mulig kvalitet og sikkerhet.

Regulatorene i G-serien har vært ...

ESAB, er en verdensleder innen sveise- og skjæreteknologi, og har gjort store investeringer i Polen for å produsere trykk- og flow-regulatorer i den populære G-serien for kunder i Europa. Nå som produksjonen foregår nærmere dette nøkkelmarkedet, kan kundene glede seg over bedre lagerbeholdning hos distributører og raskere levering av artikler som ...

Les mer

Nytt plasmasystem for skråskjæring gir økt produktivitet, pålitelighet og sikkerhet med moderne, kompakt design.

ESAB Welding & Cutting Products introduserer DMX Automated Plasma Beveller, et neste generasjons skråskjæringssystem som gir betydelig bedre ytelse med enkel, kompakt design. DMX Beveller gir en høy grad av pålitelighet, økt sikkerhet og enkel bruk. Den utfører en rekke forskjellige skjæreoperasjoner, inkludert V-, Y-, X- og K-skråskjæring, med skjærevinkler på opptil 45° på materialer opptil 50 mm. (se video om DMX).

DMX Beveller komplementeres av ESABs nye SmartBevel™ Technology, som gir enklere programmering og mer nøyaktig skråskjæring med minimalt med inngrep fra operatørens side. SmartBevel™ omfatter skråskjæringsdata og alle geometriske kompensasjoner som er nødvendige for ...

ESAB Welding & Cutting Products introduserer DMX Automated Plasma Beveller, et neste generasjons skråskjæringssystem som gir betydelig bedre ytelse med enkel, kompakt design. DMX Beveller gir en høy grad av pålitelighet, økt sikkerhet og enkel bruk. Den utfører en rekke forskjellige skjæreoperasjoner, inkludert V-, Y-, X- og K-skråskjæring, ...

Les mer


Kalender

Planlegg å besøke ESAB på et kommende arrangement. Se i kalenderen vår og finn oversikten over messer og andre arrangementer (globalt).

ESAB Products

E-nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med de siste ESAB-nyhetene innen sveising og skjæring, og få de pr e-post. ESABs e-nyhetsbrev er fullt av nyheter og informasjon om ESABs produkter, kunders bruksområder, tekniske råd, spesialtilbud, kommende arrangementer og mye mer. Se tidligere nyhetsbrevet her.

Abonner på ESABs e-nyhetsbrev

Ikke gå glipp av én eneste utgave av ESABs e-nyhetsbrev. Det er gratis og sendes pr e-post. Registrer deg som abonnent ved å fylle ut dette skjemaet.


x
x

x

Loading..