Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til tjenestene våre, analysere bruken av produktene og tjenestene våre og hjelpe oss med reklame og markedsføring.

Policy for informasjonskapsler (cookies)   Personvernerklæring

ESAB Nyhetsarkiv

Nye ESAB Rebel™ 3-fasede sveisemaskiner for en uslåelig kombinasjon av kraft, ytelse og mobilitet

11/05/2018

ESAB Welding & Cutting Products har lansert Rebel™ EMP 255ic og Rebel EMP 320ic, som er multiprosessmaskiner for MIG/MAG, MMA og DC TIG-sveising. Begge maskinene veier 31,4 kg og bruker 400 V +- 10 % 3-faset spenning.

Les mer


ESAB Renegade™ ET 300IP pulset DC TIG/MMA-inverter tildeles produktdesignpris fra Red Dot Awards

18/04/2018

Red Dot Award har vært en internasjonalt anerkjent utmerkelse for fremragende industridesign siden 1955. ESAB Welding & Cutting Products kunngjorde at deres Renegade™ ET 300iP DC TIG/MMA-inverter har mottatt Red Dot Award for produktdesign i kategorien industriutstyr, maskineri og automatisering.

Les mer


ESAB lanserer F&G-maskeserien for unike, rimelige løsninger innen sveising og sliping

11/04/2018

ESAB har lansert en ny serie med sveisemasker. F20, G30, G40 og G50, som kan brukes ved sveising, skjæring og sliping, og som har et oppfellbart visir. Fra den enkle F20, til den allsidige G30 og til de store innervisirene på G40 og G50, er F&G-serien ESABs mest allsidige maskeløsning for sveising og sliping. Alle modellene kan også leveres med «Air»-alternativ, som gjør det mulig å koble til en valgfri ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator) friskluftsenhet.

Les mer


ESABs regulatorer i G-serien produseres nå i Europa

02/02/2018

ESAB, er en verdensleder innen sveise- og skjæreteknologi, og har gjort store investeringer i Polen for å produsere trykk- og flow-regulatorer i den populære G-serien for kunder i Europa.

Les mer


Nytt plasmasystem for skråskjæring gir økt produktivitet, pålitelighet og sikkerhet med moderne, kompakt design.

08/09/2017

ESAB Welding & Cutting Products introduces the DMX Automated Plasma Beveller, a next-generation beveling system delivering significant performance improvement through a simple, compact design. The DMX Beveller provides high reliability, enhanced safety and ease-of-use

Les mer


x
x

x

Loading..