Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til tjenestene våre, analysere bruken av produktene og tjenestene våre og hjelpe oss med reklame og markedsføring.

Policy for informasjonskapsler (cookies)   Personvernerklæring

Visjoner og verdier

Vår visjon

«Å være den ledende globale leverandøren av innovative sveise og skjæreløsninger for all metall fabrikasjon»

Our Vision and Values

Våre verdier

 • Kundene snakker, vi lytter – Kundens ønsker vil alltid drive utviklingen av våre strategiske planer og handlinger. Vi etterlever denne verdien ved å benytte enhver anledning til å få innspill fra kunder og lytte til deres forventninger, og ved å skille oss ut i hvordan vi leverer til kundene.
 • Det beste laget vinner – Engasjerte partnere som spiller på lag, er den mest verdifulle ressursen vår. Vi er opptatt av å trekke til oss, utvikle og ta vare på de beste talentene. Vi lever ut denne verdien på tre grunnleggende måter:
  1. Sette sammen det rette teamet – ha de riktige menneskene til å gjøre jobben
  2. Skape det rette miljøet – sørge for at lederne skaper miljøer der alle medarbeidere kan bidra
  3. Oppnå seire – når man har de riktige menneskene og det rette miljøet, blir det mye enklere å vinne!
 • Kontinuerlig forbedring (Kaizen) er vår levemåte – Sette ambisiøse mål, eksperimentere og lære hver dag, eliminere sløsing med tid og ressurser i forretningsprosessene, benchmarke de beste, og gjøre dem bedre. Til grunn for denne verdien ligger en erkjennelse av at endring er nødvendig, og at det er viktig å bruke verktøy for forbedring. Alle ESAB-ansatte bidrar til å fremme et miljø med kontinuerlig læring ved å bruke Colfax Business System Tools som danner grunnlaget for vår kultur.
 • Innovasjon definerer vår fremtid – Kreativitet, både på individuelt og organisasjonsmessig plan, er en drivkraft for banebrytende ideer om teknologi, produkter, løsninger og prosesser. Vi etterlever denne verdien ved å tilby differensierte kundeløsninger, utvikle produkter og tjenester som forbedrer livskvalitet og miljøforvaltning gjennom kreativ tenkning, og ved å forstå hva innovasjon bringer.
 • Vi konkurrerer for aksjonærer basert på resultatene våre – For å hele tiden tiltrekke oss og holde på lojale aksjonærer, må vi levere resultater for fortjeneste, arbeidskapital og kontantstrøm som er de beste i klassen. Vi etterlever denne verdien ved å utvikle aggressive, men likevel realistiske og målbare resultatmål og ved å konsekvent oppnå etablerte mål.

Det krever fokus og engasjement for å leve ut verdiene våre, og for å oppnå suksess for kunder, ansatte, aksjonærer og samfunnet forøvrig. Visjonen og verdiene våre gjør at vi kan fatte strategiske beslutninger, tilordne ressurser og skape resultater i toppklasse – hver dag.

x
x

x

Loading..