Om ESAB

Om oss

ESAB er en verdensledende produsent av sveise- og skjæreutstyr , samt tilsettmaterialer. Vi utvikler og produserer ,innovativt og verdenskjent utstyr og løsninger, basert på tilbakemeldinger fra kundene våre og den ekspertisen og kulturarven selskapet besitter på dette produksjonsområdet.

Visjoner og verdier

Visjonen og verdisettet vårt , danner grunnlaget i organisasjonen, og er også kilden til suksess. I ESAB, under ledelse av Colfax, lever vi ut verdiene våre. Visjonen og verdiene gjør oss i stand til å fatte strategiske beslutninger, tilordne ressurser og gjøre fokuserte valg – hver dag.


Global tilstedeværelse

ESAB når ut til nesten alle land i verden. Selskapet har mer enn 8.700 medarbeidere og produksjonsanlegg på 4 kontinenter.

Historikk

Historien om ESAB er historien om sveising. Da grunnleggeren Oscar Kjellberg utviklet verdens første sveiseelektrode i 1904, var det starten på et firma som med sin innovative tankegang og kompromissløse standarder har bidratt til å skape selve historien om sveising.


Miljø og sikkerhet

ESAB er forpliktet til å beskytte og fremme helsen og sikkerheten til menneskene vi jobber med , samt miljøene der de jobber. Til enhver tid,  streber vi også etter å forbedre de miljømessige, sosiale og økonomiske resultatene.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 Certification

Jobbmuligheter

ESAB er et flott sted å starte eller videreutvikle en karriere i produksjonsindustrien. ESAB har avdelinger over hele verden og er en global aktør med rike tradisjoner innen bransjelederskap.

x

x

Loading..