Om ESAB

Om oss

ESAB er en verdensledende produsent av sveise- og skjæreutstyr , samt tilsettmaterialer. Vi utvikler og produserer ,innovativt og verdenskjent utstyr og løsninger, basert på tilbakemeldinger fra kundene våre og den ekspertisen og kulturarven selskapet besitter på dette produksjonsområdet.

ESAB Corporation

ESAB Corporation is a world leader in fabrication and specialty gas control technology, providing our partners with advanced equipment, consumables, automation, robotics, and digital solutions which enable the everyday and extraordinary work that shapes our world.


Global tilstedeværelse

ESAB når ut til nesten alle land i verden. Selskapet har mer enn 8.700 medarbeidere og produksjonsanlegg på 4 kontinenter.

Historikk

Historien om ESAB er historien om sveising. Da grunnleggeren Oscar Kjellberg utviklet verdens første sveiseelektrode i 1904, var det starten på et firma som med sin innovative tankegang og kompromissløse standarder har bidratt til å skape selve historien om sveising.


Miljø og sikkerhet

ESAB er forpliktet til å beskytte og fremme helsen og sikkerheten til menneskene vi jobber med , samt miljøene der de jobber. Til enhver tid,  streber vi også etter å forbedre de miljømessige, sosiale og økonomiske resultatene.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 Certification

Jobbmuligheter

ESAB er et flott sted å starte eller videreutvikle en karriere i produksjonsindustrien. ESAB har avdelinger over hele verden og er en global aktør med rike tradisjoner innen bransjelederskap.

x

x

Loading..