Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til tjenestene våre, analysere bruken av produktene og tjenestene våre og hjelpe oss med reklame og markedsføring.

Policy for informasjonskapsler (cookies)   Personvernerklæring

Historikk – oversikt

Historien om ESAB er historien om sveising. Da grunnleggeren Oscar Kjellberg utviklet verdens første dekkede sveiseelektrode i 1904, startet han et firma som med sin innovative tankegang og kompromissløse standarder har bidratt til å skape selve historien om sveising.

I mer enn 100 år har ESAB vært drevet av ønsket om å hele tiden søke nye og bedre måter å tjene kundene på. Det har gjort ESAB verdensledende innenfor sveiseprodukter og avanserte skjæresystemer.

I 2012 ble ESAB kjøpt opp av Colfax Corporation, et av verdens fremste diversifiserte industrielle produksjonsselskaper. Colfax er i likhet med ESAB et svært kundefokusert selskap som legger stor vekt på konstant innovasjon og forbedring.

Oscar Kjellberg Founder of ESAB

Grunnleggerbiografi

ESAB ble grunnlagt tidlig i forrige århundre, av en oppfinnsom ingeniør som lette etter en praktisk løsning på et vanlig problem.

Tidslinje

ESAB har mer enn ett århundre med teknologisk innovasjon å se tilbake på. Vis vår tidslinje på linken nedenfor (Les mer).

Morgendagens nyheter i dag

Morgendagens historie i dagMed 110 år med innovasjon under beltet tar vi sikte på å fortsette å forme fremtiden innen sveising og skjæring – og vi starter nå.

x
x

x

Loading..