Jobbmuligheter

ESAB sveise- og skjæreprodukter er et flott sted å starte eller videreutvikle en karriere i produksjonsindustrien. ESAB har avdelinger over hele verden og er en global aktør med rike tradisjoner innen bransjelederskap. ESAB tilbyr rom for utvikling, et tillitsbasert arbeidsmiljø, gode ytelser og mye mer.

Det er mange muligheter for å gjøre karriere med ESAB i en bredt spekter av roller. Vi har en sterk, kundefokusert kultur og er hele tiden på utkikk etter mennesker som kan tilføre verdi til forretningen våre og til produktene og tjenestene vi tilbyr.

ESAB er en arbeidsgiver som legger stor vekt på likestilling og integrering. Selskapet vektlegger derfor i sine personalrutiner og prosedyrer slik at det ikke skal foregå diskriminering, verken på grunn av rase, hudfarge, religion, nasjonalitet, opphav, kjønn, seksuell legning, sivilstatus, veteranstatus, handikap eller alder.

Career Opportunities

Hvordan er det å jobbe i ESAB?

Engasjerte medarbeidere som spiller på lag, er den mest verdifulle ressursen vår. Vi er opptatt av å tiltrekke oss, utvikle og ta vare på de beste talentene. Det å sette sammen det riktige teamet og sørge for det rette miljøet der de kan skape løsningene som gjør at kundene vinner, er en vinn-vinn-situasjon.

I ESAB finner du et multikulturelt arbeidsmiljø som verdsetter ideer og initiativ og oppfordrer til engasjement på arbeidsplassen og i samfunnet. Mulighetene våre til å lære, samarbeide og nå målene våre er praktisk talt ubegrensede.

x

x

Loading..