Verktøy

Forrige Next

ESAB e-learning interaktivt sveisekurs  For de av dere som trenger litt mere grunnleggende input, eller trenger et ”oppslagsverk” i hverdagen, er dette et supert hjelpemiddel.

Det er fler og fler videregående skoler som har tatt dette i bruk.

Plattformen består av 4 moduler:

• Info om ESAB
  • Hva er sveising ?
  • Helse, miljø og sikkerhet / personlig verneutstyr
  • Bruk av elektrodehåndboken

Programmet er oversatt fra svensk til norsk, fordi responsen er så bra.

Velg ”Opprette ny bruker” (bildet i midten på linken nedenfor), fyll inn info. Neste gang, velger du ”Logge inn” (første bildet).

Du velger selv når du vil avslutte, ved å lukke programmet. Systemet ”husker” hvor langt du var kommet i kurset, så ved neste innlogging – kommer du tilbake på samme sted.

Link til ESAB e-learning

Mediabank
x
x

x

Loading..