ESAB Nyhetsarkiv

ESABs nye sveisehjelm Sentinel A50 byr på avanserte funksjoner som gir økt produktivitet og komfort for operatøren

10/03/2017

ESAB, en verdensleder innen sveise- og skjæreteknologi, utvider sitt utvalg av sveisetilbehør med den automatiske «high-performance» sveisemasken Sentinel™ A50. Sveisemaskens nye radikale design omfatter blant annet en ergonomisk hodebøyle med maksimale justeringsmuligheter økt komfort, funksjonalitet og brukervennlighet.

Les mer


Det nye sveiseapparatet ESAB Renegade ES 300i for MMA/LiveTig tilbyr mer kraftreserve i en bærbar enhet

21/02/2017

ESAB Welding & Cutting Products har presentert sitt nye sveiseapparat Renegade ES 300i for MMA (SMAW) / LiveTIG (GTAW). Den inverterbaserte MMA/TIG-maskinen gir deg ekstrem kraft i et kompakt format: Den veier 15 kg, måler 460 x 200 x 320 mm og har en intermittens på 40% ved 300A. Innovativt chassis med solide håndtak foran, bak og på toppen gir operatøren maksimal fleksibilitet ved løfting av apparatet.

Les mer


ESAB presenterer iSeries strømkilder for automatisert plasmaskjæring med høy presisjon

23/11/2016

ESAB har lansert iSeries strømkilder for automatisert plasmaskjæring som en del av sitt integrerte system med komponenter som gir høyere produktivitet og lavere skjærekostnader.

Les mer


ESAB introduserer nye systemer for pulssveising optimert for sveising av aluminium og rustfritt stål

11/11/2016

- Nye MA25 Puls panel forenkler pulskontrollen. - Den forbedrede trådmateren Aristo Feed 3004 gir bedre mateytelse. - Den oppgraderte strømkilden Aristo MIG 4004i Pulse gir bedre buestarter.

Les mer


ESAB lanserer Rebel™, et multiprosess-sveisesystem med bueytelse av industrikvalitet i en kompakt og bærbar pakke

13/06/2016

ESAB introduserer Rebel EMP 215ic, en multiprosessmaskin med nettspenning på 230V/1-fas. Rebel EMP 215ic er en CC/CV maskin som byr på proff bueytelse, posisjonsfleksibilitet, et banebrytende operatørgrensesnitt og lav vekt, noe som gjør at den er enkel å bære med seg. En unik sMIG-funksjon («smart MIG») gjør at brukere kan sette i gang med MIG-sveising – med en ekstremt stabil bue – ved å ganske enkelt stille inn metalltykkelse og tråddiameter.

Les mer


x
x

x

Loading..